FORMULA1.COM

2011.04.09. 09:36 krausz.t

Eléggé ismert és sokan nézik a formula1-et ezért várható is volt hogy symbian és iOS után androidra is kiadjanak egy F1-es alkalmazást ! Már az első futamon is elérhető volt a program azonban én csak most tettem fel !

Körülbelül azokat az információkat láthatjuk a programon keresztül amiket a csapatok is látnak. És akkor nézzük is a program felépítését: Van egy Home, Live Timing, Races, Standings és egy Help gomb amit a képernyő alján érhetünk el ! A Home gombbal természetesen a főképernyőre kerülhetünk ahol megnézhetjük mennyi idő múlva kezdődik a futam/időmérő illet a szabadedzések, időmérők, versenyek eredményét nézhetjük vissza !

A Live Timing-en belül megnézhetjük az utolsó időmérő, versenyen állását, végeredményét ezen felül pálya információkat is találunk. A Races menüpontban pedig az összes futamot megnézhetjük: ami még nemvolt annak a dátumát ami pedig már volt annak az eredményét nézhetjük vissza. A Stadings menüpontban pedig a pontverseny állását nézhetjük meg.

Címkék: programok verseny f1 program 1 alkalmazás formula android app formula 1 formula1.com an droid.blog.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://an-droid.blog.hu/api/trackback/id/tr892811412

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása