Ingyenes Android játékok I. ( Speedx 3D, X Construction )

2011.04.04. 18:06 krausz.t

Ebben a részben a marketen megtalálható ingyenes játékok közül mutatok be kettőt amit érdemes letölteni. Minden héten lesz egy ilyen cikk amibe két játékot mutatok be! Persze ezen kívül is lesz játék teszt!

Az Angry Birds-eket nem említem meg mert az alap :)



Speedx 3D

Elég izgalmas játék amely igénybe veszi a reflexeidet és remek játékélményt is ad. A Játékban ki kell kerülni az ott lévő, oda eső testeket ez valamikor könnyű valamikor nehéz aki még nem játszott vele mindenképpen próbálja ki mert elképesztően szórakoztató játék!

+ 3D szemüveggel is lehet használni (Beállításoknál ezt be kell állítani ! )

  

 


 X Construction

A Játékba hidakat kell építeni majd a vonatnak úgy kell áthaladnia rajta hogy ne döljön össze ! És nem könnyű ! Persze a videó alapján nem nehéz összerakni a hidakat !

 

 

 

Címkék: ingyenes x játékok 3d i. android construction speedx speedx 3d x construction ingyenes android játékok i. android játékok android games

A bejegyzés trackback címe:

https://an-droid.blog.hu/api/trackback/id/tr902799455

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása