Beautiful Widgets

2011.04.02. 22:01 krausz.t

Most egy Időjárás és egyben idő Widget programot nézünk meg. A program rengeteg widget-et tartalmat és mindenki kiválaszthatja a magának megfelelőt.

 Akkor nézzük is meg milyen fajtájú widgetek vannak.

  • Battery 1x1: Ez nem igazán nagy durranás egy 1x1 méretű widget ami az aksi állapotát mutatja százalékba. ( első képen jobb alul nézhető meg )
  • Home Weather & Smaller Home Weather: Ez már egy izgalmasabb widget amiből 2 fajta méret van. Szép óra van rajta és egy szép időjárás rész. Ha rákattintunk az óra alatt lévő időjárás állapotra ( ezen a képen a Nap ) akkor egy részletesebb adatokat kapunk az időjárásról és 5 napra előre is kiírja a várható időjárást ! Különböző skineket is letölthetünk hozzá így mindenki megtalálhatja neki legjobban tetszőt mivel rengeteg van ! ( ez az első képen látható )
  • Super Clock: Ebbe 3 féle méret van: 2x1 4x1 4x2 Ez hasonlít az előző típusra ugyanúgy van idő és időjárás rész. ( 2. képen látható mind a 3 méret )
  • Today 1x1 és 2x2: Sima dátum kijelzés ( 3. képen bal odallt látható mind a 2 méretbe )
  • Toggle Widgets: Különböző funkciókat lehet vele ki-be kapcsolgatni (wifi, GPS, stb...) (3. képen látható jobb felül )
  • Weather 1x1 és 4x1: Ezen csak időjárás látható, 1x1-es méreten csak az aznapi a 4x1-es méreten pedig 5 napra előre látható az időjárás. ( 3. képen alul található )

 

 

Címkék: programok időjárás program widgets beautiful android app időjárás előrejelzés beautiful widgets an droid.blog.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://an-droid.blog.hu/api/trackback/id/tr732794743

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása